Hvordan mærker du kærligheden?

Hvordan mærker du kærligheden?

Jeg har forstået gennem mine rejser med den anden verden at vi alle er lavet af kærlighed. Vores sjæle er af kærlighed og kærlighed er grunden til alt.
Jeg har dage hvor det er frygtelig svært at se den kærlighed og dage hvor den er så åbenlys. Min egen spirituelle rejse har bragt mange forskellige ting med sig, men en forståelse af kærlighed har været essentiel. Uden forståelsen af kærligheden og dens væsen ville jeg aldrig være overlevet.

Når jeg ser andre og deres motiver tænker jeg tit hvor kærligheden er henne. Ikke kærligheden til andre, men en helt grundlæggende kærlighed til dem selv. Der så meget snak om at elske andre, at date, og finde kærligheden. Jeg ser den ene reklame for dating profiler efter den anden, men jeg har svært ved at finde kærligheden i det.

Når jeg ser mennesker der glemmer at elske sig selv bliver jeg ked af det. De kan ikke helt elske andre uden at elske sig selv. Det er umuligt at elske en anden 100% uden at elske sig selv. Der kan være en spirituel connection til et andet menneske der gør tingene foregår på et andet plan og det bunder i kærlighed. Alt i den anden verden bunder i kærlighed.

Jeg har i dag talt med en kvinde der var kommet i en situation hvor hun understøttede andre, og deres kaos. Hun havde glemt at være kærlig over for dig selv. Hun var ved at slukke sin sjæl langsomt og sikkert med dårlig samvittighed, og ingen kærlighed. Jeg håber jeg formåede at lade hende høre mine ord, og vække den kærlighed til hende selv, hun så desperat manglede.

Jeg har i mange år ikke elsket mig selv. Jeg har hadet mig selv, prøvet at skade mig selv og ikke forstået kærligheden til mig selv. Den har simpelthen ikke været der. Nu har alting ændret sig, og jeg står op hver morgen og tænker, at i dag vil jeg elske mig selv lidt mere.
Da du stod op i morges, tænkte du så på din kærlighed til dig selv? Passede du på dig selv og mærkede kærligheden?

 

Du kan måske også lide

7 comments

 1. Ihh , du har igen ramt hovedet på et søm!!
  Jeg oplever så tit at jeg bliver mødt med tvivl og mistillid når jeg siger til folk at man er nød til at elske sig selv før man kan elske andre. Men det er så sandt. – Hvis ikke vi kan fylde os selv op med kærlighed så den flyder over og dermed give ud af kærligheden , løber vi tør på et tidspunkt.
  Tak for dine altid kloge ord <3

 2. Dine ord er som skrevet til mig / af mig og rammer direkte ind i mit kerne center.
  Så behøver jeg vel ikke skrive så meget andet.

  Ja imorges lå jeg i sengen – plejer at løbe ud og sætte kaffe over, som en skoldet skid.

  Lå i sengen ( ræve søvn), manden kom med kaffe og havde givet min søn mad.
  Kyssede mig kærligt og jeg gav mig selv lov til at tage imod. Jeg øver mig og lade mig blive elsket og elske mig selv..

  1. Desværre er det for mange en proces, men hvor dejligt du kan give dig selv den gave at lade kærligheden møde dig.

   1. Jeg øver mig.
    Prøve at lære at tage imod og give

    Selvom det til tider kræver sved, blod og tårer

 3. <3
  Fuldstændig enig!
  Hvis du husker tilbage på min "rejse" for 2 år siden, så var det præcise det samme, jeg kom frem til.