Vind 1. adventsgave og min ønskeliste

Jeg har igen i år fundet lækre ting til min egen ønskeliste, som jeg synes, at I skal se.

I min verden tror jeg på, at alting kommer, når man har brug for det. I dag kom den ene af tingene, mens jeg sad og skrev indlægget.

Jeg er sikker på, det er den anden verden, der banede vejen for de smukke smykker.

Jeg er egentlig mest tilhænger af, at købe ting hos lokale danske butikker. Det er uendeligt vigtigt, at man husker, at hvis vi ikke køber i vores eget land, så lukker butikkerne. Det er essentielt, at vi som forbrugere er bevidste om det valg, vi træffer.

#3 – Sæbeværkstedet

Jeg har i alle år, jeg har haft bloggen, skrevet om sæbeværkstedet. De er et magisk ægtepar, der laver de mest fantastiske sæber. Der er ikke alle mulige ting i kun rene råvarer.

Hvis du skal gøre en eneste ting for dig selv, så er det at købe sæber og scrub hos Sæbeværkstedet. Min yndlingssæbe er stadig den med lavendel og kamille. Den er så mild og fin, at man kun kan elske den.

Du finder dem der: http://saebevaerkstedet.dk/

#4 – Anja Wermelin

Jeg ved godt, at man kan ikke forære sig selv et andet menneske. Alligevel så har Anja på alle måder reddet vores liv (helt bogstavligt) i min familie. Anja kan finde ud af, hvilke vitaminer og mineraler du mangler, og hvilke ubalancer du har i din krop. Det er helt fantastisk, for samtidig har hun en måde at tale med mennesker, der er rigtig fin.

Du kan finde hende http://nicolaisbageri.dk/info/anja-wermelin-vegatester

#5 – Kate Spade kalender

En af de ting, man ikke kan finde i Danmark, er den type kalender, jeg altid bruger. Den jeg har lige nu er en 17 måneders kalender fra Kate Spade. Den er med sorte og hvide striber. Jeg sætter tape ind, klistermærker og andre ting. Det er min meditation at sidde og lave min kalender. Jeg kan kun anbefale dig at købe en lækker kalender fra Kate Spade. De er rigtig lækre.

Du kan finde den her: https://www.katespade.com/home/desk-stationery/view-all/

71462eea632ccf5607b94cce11b86064

Egentlig ville jeg kun lave 5 punkter men må lige kaste en note om Andemors nyeste dukker. Hendes bamser og dukker er fantastiske. Jeg giver her et link til de ting, hun har. Du kan finde dem her sammen med listen over forhandlere. ttp://www.andemors-verden.dk/

20151027_141527

Jeg håber, at du husker, at varer skal købes i Danmark.

Nu til adventskokurrencen.

Du kan vinde 30 minutters session med mig. For at vinde skal du skrive hvad du ønsker dig mest i julegave. Jeg trækker en vinder på fredag. Hvad ønsker du dig??
Del gerne indlægget.

Du kan måske også lide

14 comments

 1. Sikke nogle dejlige ting! Jeg ønsker mig en fjăllräven skuldertaske og et par skindhandsker. 🙂

 2. Jeg ønsker mig allermest forkælelsesgaver, gaver der gør noget godt for min krop og sjæl <3

 3. Jeg ønsker mig allermest en tvillinger løbeklapvogn… Så jeg kan motionere sammen med de to små.. Så vi får oplevelser sammen.. ❤️❤️
  Ellers ønsker jeg mig et sted at bo med de to små og min store pode.. Et sted med en lille have og fred så vi kan finde fodfæstet igen.. (Også selvom vi er godt på vej..)..

 4. Det jeg ønsker mig er ikke sådan noget håndterbart på samme måde som en reel ting er. Mit allerstørste ønske er nemlig et fast arbejde. Ellers har jeg ikke nogen ønsker – har det, jeg skal bruge lige nu.

 5. Jeg ønsker mig min nærmeste familie samlet til samvær og hygge i juledagene med intet på programmet end tid til hinanden og til nærvær

 6. Jeg ønsker at min datter bliver rask, at hun får det bedre. Jeg ved og tror der er en mening med al ting, men den kan være svær at forstå. Det påvirker selvfølgelig hende meget, men er også til stor frustration for hendes storesøster og mig.

 7. Jeg ønsker mig til jul, at begge mine drenge skal få det godt igen!
  De er begge i mistrivsel på hver deres måde i øjeblikket. Det har snart stået på i ½ år for den ældste og siden august for den yngste. Hvis bare de bliver glade igen, så bliver jeg også glad.

 8. Jeg ønsker allermest at finde fred med mit barn, og forstå meningen i alt det der sker med ham og os

 9. Jeg ønsker….. Og pludselig bliver jeg helt tom for ord. … For hvad ønsker jeg egentlig aller mest? …. Og pludselig bliver jeg fyldt med en masse ord: Jeg ønsker fred og ro. Mod til at gå efter mine mål – tillid til at jeg kan finde vejen. Accept af at vejen ikke altid er nem.
  Jeg ønsker harmoni … For en gang skyld lidt ro og harmoni til at være mig når jeg er bedst og vise mine børn vejen ❤️
  Glædelig 3.december Alicia ❤️