Virker alt for dig?

Virker alt for dig?

 

I dag var jeg i gang med at lægge vasketøj sammen og lyttede til reklamer. En reklame kom på og til sidst siger damen “det virkede for mig, og derfor virker det for dig”.

Jeg ved godt, at det var en reklame for et rengøringsmiddel, men for mig handler det ikke om det, hun sælger, men det der fik mig til at reagere.

Jeg møder mange mennesker, der er helt og aldeles funderet i den tro, at alle er ens. De mener, at fordi noget virker for dem, så virker det også for alle andre. Jeg kan virkelig ikke forstå, hvorfor nogen tror det. Uanset om du skriver en bog, opfinder noget eller sælger et produkt, vil der altid være dem, det virker for og andre det ikke virker for. Du kan ikke finde en ting der passer til alle. Det, du med sikkerhed ved, var, at det virkede fantastisk for dig.

Der er ikke noget, der passer til alle og alle er ikke den samme. Alt for mange selvhjælpsbøger fortæller en historie om denne nye fantastiske ting, der kan ændre alle menneskers liv. Jeg smiler som regel for mig selv, fordi de ved, at denne nye fantastiske ting virkede godt for dem, men det betyder ikke, at det virker på samme måde for alle andre.

Alt for mange sidder tilbage og føler sig forkerte og kan ikke forstå, hvorfor de er for dumme til at få denne fantastiske ting til at virke, når nu alle andre falder i svime. Faktum er bare, at de er der, hvor de er i deres liv, og det er ok. Det er måske ikke der, hvor den nye fantastiske ide kan ramme dem og deres verden. Det gør dem ikke forkerte eller dumme, det gør, at de er et andet sted i livet.

Ikke alt er for alle

Jeg tror ikke, at det gør den nye fantastiske ting dårlig, men jeg tror nogle mennesker i deres begejstring glemmer, at andre mennesker er et andet sted i deres liv og på en anden vej end mig. Det gør at alting er hvor det skal være, og vi alle lærer, der hvor vi er. Lad være med at være for hård ved dig selv, fordi du ikke passer til andre ting, du skal finde ind til dine ting.

En smuk kvinde sagde engang til mig: “Du er et barn af Gud – unik og speciel, ligesom vi alle er”. Jeg elsker hendes ord, og de er stadig med mig, fordi det er så vigtigt at huske, at vi er alle forskellige steder i livet og helt unikke.

Næste gang du føler dig fortabt, alene og føler diverse selvhjælpsbøger ikke virker for dig, så vid at du er elsket, unik og lige der, hvor det er meningen, du skal være.

Du kan stadig købe mine plakater i butikken:
https://soulguide.dk/butik/kategori/plakater/

 

Følg mig her:
Instagram her: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook her: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter her: http://twitter.com/soulguidedk

virker alt for dig? Ikke alt er for alle

Du kan måske også lide