Intuitiv øvelse 5

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

På mandag kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

intuitiv5 - Kopi

 

Du kan måske også lide

6 comments

  1. Lidenskabeligt og sørgmodigt menneske på samme tid. Jeg tror godt man kan stole på hende, siger min intuition.
    Kan godt lide udstrålingen. Jeg tror ikke at hun elskede sig selv højt nok. Hun kommer fra en fin familie, måske er hun i et ulykkeligt ægteskab..

  2. Et fint menneske, flink / pæn dame, lidt speciel – skiller sig ud fra andre, måske forud for sin tid. Hun drømmer om andet og mere, det gør hende tungsindig at blive “holdt fast ” i en bestemt rolle.

  3. Det første der kom til mig var , kvindesagsforkæmper ( suffragette ?)
    En vellidt person, der kæmpede for andre, men glemte tit sig selv. Døde efter noget turmult?, meget elskelig, men bestemt.

  4. Hun virker bekendt…. Der er noget med hendes ene øje…, har hun gemt sig bag et andet navn. Et herrenavn, for at komme frem med det hun havde, for at blive accepteret og hørt. Hun måtte kæmpe for at finde kærligheden, og desværre varede den i kortere tid, p.g.a. en tragedie????Hun havde levet, døde med mennesker omkring sig, men følte sig ensom.

  5. intelligent – selvsikker – sort humor – føler sig “overordnet” – respekteret eller frygtet – fornem – elskelig

  6. Jeg tænker også at der er noget maskulint ved hende. Enten har hun været meget handlingsorinteret eller politisk aktiv i en eller anden grad. Jeg forbinder hende med noget lægevidenskab i et eller andet omfang? Jeg synes jeg får smerter i brystet af at se på hende? Jeg tænker noget med et drab enten at hun har drabet nogen eller at hun er blevet drabt? Ih hvor er det spændende ?