Julekalender dag 18

Julekalender dag 17

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Vinderen:

Berith:

Jeg har nogen gange på fornemmelsen, at nogen bruger min hankat til at kigge forbi. Er det mig der lægger mere i det at han til tider virke utrolig kontaktsøgende?

Mit svar:

Jeg tror på ingen måde, at din kat er katalysator (hi hi ordspil). Katte og dyr ser generelt meget bedre, end vi gør, når der er besøg fra den anden verden.

Han vil gerne fortælle dig, hvad han ser, og hvem han ser. Du har ofte besøg, og de fortæller, at du stort set ikke er alene. Det er især healere fra den anden verden, der gerne vil give dig healing og ro.

Det handler rigtig meget om, at han er bevidst om, at du har brug for kærligheden og healingen.

 

Du kan måske også lide

1 comment

  1. Hvorfor gør mit fjernsyn mærkeligt? Det fx lacker, kan have dobbelttekster på, mister lyden, skifter kanal m.m.