10 ideer til din spirituelle praksis

10 ideer til din spirituelle praksis

 

En spirituel praksis kan ændre dig og få dig i balance. Sådan var der en kvinde, der sagde til mig for ikke så længe siden. Jeg har faktisk tænkt over den lige siden.

Hvad er en spirituel praksis eller rutine? Hvad får jeg ud af det, og hvordan finder jeg den der lige passer til mig?

Det, en rutine kan gøre for dig, er at få dig ud af daglige gøremål og ned i din krop. Det kan hjælpe dig til at udvide din verden og connecte til universet.

Jeg har virkelig tænkt over det og spurgt universet, hvad jeg skulle skrive til jer i dag. Jeg har for længe siden fundet min egen spirituelle praksis. Jeg oplever den som meget privat, alligevel vil jeg dele med jer, hvad jeg gør, selvom det er mine personlige 10 minutter om dagen.

Jeg finder en plads i min vindueskarm, hvor jeg kan se ud. Jeg sætter mig behageligt og trækker vejret dybt 3 gange efter hinanden. Jeg beder universet vise mig, hvad jeg skal bruge til den dag for at komme igennem. Jeg beder om de ting, jeg gerne vil have og bruger de sidste 5-7 minutter på at sidde og mærke mig selv. Det kræver øvelse, for det kan være rigtig svært.

En af de ting, som jeg bruger, er et mantra. Det er en række sætninger, der giver mig power. De lyder sådan her:

“Jeg vælger en positiv vej. Jeg tiltrækker mennesker, der vil mig det godt. Jeg tiltrækker penge, så jeg har nok. Jeg er nok. Jeg tilgiver mig selv og ser min indre gudinde klart”

Din praksis – det der passer til dig

Nogle mennesker har det godt med krystaller omkring sig i deres rutine, andre vælger musik, der passer til deres praksis og rutine.

Jeg har samlet en liste over ting, du kan gøre for at få din spirituelle rutine til at fungere for dig. Det er jo helt individuelt, hvad der virker for hver enkelt.

  • Brug et mantra til at formulere ting, du gerne vil have
  • Går en tur i naturen og find din ro
  • Brug stearinlys eller røgelse til stemningen.
  • Læs i en bog, der giver dig nye ideer og udvider din verden
  • Brug englekort til at få svar på dine spørgsmål
  • Brug krystaller og sten til at mærke energien omkring dig
  • Lav visualiseringsøvelser
  • Skriv dagbog
  • Mediter
  • Lav yoga

Det er klart, at ikke alt vil passe til dig, og du skal finde din egen måde at skabe en spirituel balance. 10 minutter hver dag er nok til at ændre dit liv. Mærk ind i det, og vælg det der er for dig.

Hvilken rutine har du lavet, eller hvad tænker du over at lave?

Du kan måske også lide