Jeg forvandlede en skeptiker

Jeg forvandlede en skeptiker

Jeg har været stille i en rum tid. Jeg har ikke haft lyst til at skrive. Jeg ville gerne skrive noget med indhold og ikke bare ord.

Jeg har haft travlt med alle mulige ting. Jeg er ved at ændre mine blogs og mange andre ting.

Jeg har endelig besluttet at skrive en bog, og det tager også tid. Bag om alle disse nye planer og ting, er en trang til at holde foredrag. Jeg vil gøre mere og sprede positive ord.

Jeg har talt med sjæle, afdøde og den anden verden hele mit liv. Jeg har guidet mennesker lige så længe, som jeg kan huske. Jeg har givet beskeder videre og healet mennesker, selv før jeg var opmærksom på det.

Denne måned har været en fyldt med læring. Jeg har guidet og undervist mennesker, der mangler at finde deres retning. Mit syn på mange ting har ændret sig til en vej, der indeholder at tale om kærlighed og omsorg.

I en verden hvor det kan se ud som om, at mørke og forfærdelige ting er overalt, kan jeg se lys, håb, omsorg og kærlighed. Jeg ser mennesker med lys stille sig op og sige nok er nok. Jeg ved, at basen for alt er kærlighed, og kærlighed vil vare evigt. Nogle mennesker har mistet deres retning og mistet den kærlighed, de indeholdt.

Hvert eneste år skriver jeg ned, hvad jeg tror, vil ske året efter. Jeg deler det kun med en meget lille gruppe af mennesker. Det har været sådan i årevis. Jeg har haft ret i stort set alt med en eller to tilrettelser. Jeg ved, at for nogle mennesker kan disse forudsigelser virke skræmmende, og de vil gerne se dem. Jeg lader ikke andre se dem. Jeg ved, at det mørke, vi ser nu, har været lang tid undervejs, og at kærlighed vil sejre.

Jeg har været velsignet at få lov til at guide en anden. En der er helt fantastisk med energi. Det er fantastisk at få lov til at se, hvordan han arbejder med energi og forstår, hvad han faktisk kan. Jeg har guidet ham til fred med sit indre barn og sjæl, fordi det er ikke nok at have evner med energi. Evner inden for det alternative giver ikke automatisk ro i sjælen.

Forvandling og healing

Jeg har healet meget på det sidste, fordi så mange mangler hjælp. En kvinde har gennem flere år været meget firkantet i forhold til det, jeg laver – at det er fjollet. Hun har fået healing.

Hun kom til mig efter mere end 3 år med hånden i skinne. Hun havde så mange smerter, og intet havde virket. Hun nævnte forsigtigt, at hun måske gerne ville prøve det der healing, jeg altid har talt om. Jeg var enig, og vi startede med at heale hende 5 minutter hver morgen. Jeg lagde blot mine hænder på hendes håndled og lod energien arbejde. Tårerne stod helt oppe i øjnene hver eneste gang i den første uge. Hun fortalte, at det føltes som om, at jeg var ved at flytte rundt på alt i hendes arm. Jeg svarede, at der var nødt til at blive rykket rundt i hendes arm, for det virkede ikke, som det var nu. Efter en uge begyndte hun at være smertefri.

Efter to uger var hun smertefri, halvdelen af de dage jeg healede. Efter tre uger var hun næsten helt smertefri. Jeg har healet hende fem morgener om ugen i en måned nu. Jeg fortalte hende, i samtale med en håndterapeut, at hun har brug for en operation. Jeg kan ikke få den defekte knogle i hendes håndled til at rette sig helt. Hun er stort set smertefri og har fået sin normale brug af hånden tilbage. Jeg er simpelthen så glad. Jeg har givet hende fred og smertefrihed, som hun har manglet så meget. Hun kunne ikke arbejde ordentligt og kunne ikke finde nogen fred, fordi hun havde ondt.

Den sidste måneds tid har mine dage været fyldt med øjeblikke af guddommelig healing. Hun er troende nu. Alle hendes tanker, om hvor fjollet mit arbejde er, er væk. Hun bliver ved med at sige, at hun er troende nu.

Jeg elsker mit arbejde og elsker, at du har læst mine ord til hende.

TAK!

Du kan måske også lide