God Råd til glæde og balance

God Råd til glæde og balance

Jeg har tit hørt folk fortælle, at de gerne vil leve et liv i glæde og balance. 

Jeg vil også gerne, hvis jeg altså vidste, hvad det indebærer. Vi har så mange blade og mennesker til at fortælle os, hvad den rigtige måde at være glad og balanceret er. Det er den rigtige kost, vægt, oplevelser, læringer, og mange mange andre ting. 

Jeg forundres tit over, at folk ender med at føle sig helt forkerte, fordi de skal være glade! Jeg talte med en kvinde, der var helt fortvivlet. Hun var i gang med at forsøge sig med en slankekur, som slet ikke virkede for hende. Hun var sur, ked af det og havde ondt i maven. Jeg var helt klar over, at hun prøvede at passe ind i det, man gjorde i den seneste modedille. Ikke spor glad og balanceret. 

Jeg tænker tit, at man skal finde det, der virker for en selv. Det er klart, at der skal tages hensyn til f.eks. allergier og andre ting, men i bund og grund er glæde helt individuelt. Det er meget forskelligt, hvor meget man skal udfordres, lære og være. Glæde og balance er helt individuelt fra person til person. 

De, der udtaler sig i blade og andre steder, kan sige ”se det virker for mig”, men de kan reelt set ikke gøre sig kloge på, om det virker for andre. Hvis andre synes, at det giver mening, og de kan få noget ud af det, så er det bare fantastisk. Jeg er klar på, at der er noget fysiologi, noget logik og andre ting i det så sandsynligheden for, at det lykkes er større. Jeg har set ting, der giver rigtig god mening, og man kan virkelig finde det gode i dem. Det gør ikke, at det er den bedste eliksir for alle. 

Når du næste gang føler dig forkert, fordi du ikke kan få det ene eller det andet til at virke for dig, så husk din glæde og balance er helt din egen.

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Ja så rigtigt.Det drejer sig om at finde lykkefølelsen, at være i den så meget som muligt. Jeg har ikke nogen opskrift på den, men er så heldig at mit arbejde med mig selv bære frugt, så jeg oplever den oftere og oftere. Samtidig arbejder jeg på at bevare mit positive syn i de oplevelser der har store udfordringer, prøver at tænke at det er den modsatte part der har frustrationer/problemer og at jeg ikke vil påvirkes af det. Forestiller mig nogen gange et værn omkring mig.