Har du brugt dit smil i dag?

Har du brugt dit smil i dag?

Jeg har tit spurgt folk, hvordan de har det. Jeg har spurgt, hvordan det går og jeg har spurgt dem, om der er sket noget godt i deres liv.

Jeg er mig og derfor kan jeg se, når folk ikke siger det, der passer. Alt for tit siger folk noget, fordi de er vant til det, en måde at skabe distance på, uden at være uhøflig.

Jeg har fået en ny filosofi. Når jeg møder folk, spørger jeg, om de har brugt deres smil i dag. Jeg spørger, om de har været glade i dag. Det fortæller så meget om mennesker, når de fortæller, at de har været rigtig glade, eller slet ikke glade.

Så nu spørger jeg dig: Har du brugt dit smil i dag og har du været glad?

 

Du kan måske også lide

13 comments

 1. JA, trods udfordringer i vores lille familie, så skal man huske det positive, glæden og huske selv at gøre en indsats. Vi har her i sommer brugt vores sommerferie og sommerferiepenge på at få en hund. Så dejligt, og den er fra min side købt, fordi den vil være med til at støtte, elske, holde modet oppe og give glæde og lyst til smil. Samtidig bor jeg et sted omgivet af mange ældre, som hilser, råber og smiler når vi kommer forbi, det giver mig glæde og er sikker på det også redder noget af deres dag.

 2. Jeg smiler hver dag. Sidder med meget kundekontakt, og jeg har lært mig selv at smile når jeg tager tlf. Det kan tydeligt høres, og det giver en positiv start på samtalen.

  1. Det er så skønt at have en i røret der kan smile. Det gør dagen bedre og man får bedre samtaler ud af det.

 3. Ja det har jeg faktisk. Trods de bump som jeg synes at støde på for tiden. :-)men jeg bruger mit smil til at forsøge at holde mig oppe og overleve.

 4. Åhh så vigtigt at huske at smile og tænke på de små positive ting.
  Elsker de dage – hvor alle har fokus på, at man ikke må sige en eneste negativ ting 😀
  Tak for en lille husker <3

 5. Selv om jeg har været ret træt i dag, så har det været en god dag og jeg har også smilet.. Jeg øver mig i at smile med tænderne 😛