Taler folk om dig?

Taler folk om dig?

Jeg hørte to kvinder tale sammen i supermarkedet. De talte om en tredje person, der slet ikke var til stede. Det virkede på mig som om, at de var bekymrede for den tredje person. Jeg stod i kø temmelig længe, så der var masser tid til at høre essensen af deres samtale.

Mange gange igennem deres samtale fyldt med ord og bekymringer, tænkte jeg over deres samtale. En af de ting, der ofte slår mig, er, at andre taler om andre men ikke rigtig med dem.

Jeg er sikker på at flere af deres bekymringer kunne være blevet fjernet, hvis de havde talt med personen. Det kan være, fordi jeg har input fra den anden verden, men for mig virker det simpelt. Spørg personen, du bekymrer dig om. Det kunne endda være, at de havde brug for at tale om netop det, der bekymrer dig. Jeg er sikker på, at mennesker hellere vil have et ubehageligt spørgsmål, end at de bliver talt om i et supermarked. Ofte er det misforstået venlighed ikke at spørge.

Verden ville være et meget bedre sted, hvor vi talte med mennesker og ikke om mennesker.

I sessions får jeg meget tit spørgsmål om andre deres liv, selvom de ikke er der. Det er helt normalt, at nogle gerne lige vil vide noget om andre. Jeg fortæller dem altid to ting. Første ting er, at det er uetisk at tale om andre uden deres tilladelse, især i en session. Det andet er – tal med det menneske, du gerne vil vide noget om.

Jeg kan tale om den relation, I har, men ikke noget personligt de ikke har givet tilladelse til. Det handler om personlige grænser.

Spørg dig selv, om du helst ville have et spørgsmål om dig selv, eller have at andre taler om dig i et supermarked og andre steder?

Følg Soulguide på 

Facebookhttps://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plushttps://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagramhttps://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide