Vejen hjem igen

Nu sidder jeg og skal hjem igen. Der er noget vemodigt over at rejse hjem, fordi det har været to magiske dage. Samtidig elsker jeg at komme hjem til min skønne familie.

I Heathrow lufthavn er en underlig stemning for alle venter, de fleste virker ikke som om, de flyver ud men hjem.

Jeg ser mennesker, når jeg sidder sådan et sted som her, og jeg overraskes hver gang, når jeg ser mennesker, der skjuler deres virkelig jeg. En dame, der gik forbi, prøvede virkelig at være smilende og sød, men selvom hun bare gik forbi, og jeg så hende kort, kunne jeg mærke hende. Jeg mærkede hendes smerte og sorg. Hun har mistet et barn, tænkte jeg med det samme. Hvilken sorg.

EN mand ligger nærmest ned i en af stolene og snakker i telefon, det er som om, han gerne vil have, at alle skal høre, hvad han siger. Han taler højt om alle de ting, han har lavet, og de ting han er god til, samt hvor fin er han er. Han kender loven og er dygtig, siger han højt. Jeg ser en mand, der tror, at status og ord er vigtige. Jeg ser og mærker en ensom mand, der trænger til at blive holdt om og elsket.

To indiske kvinder i hver deres smukke sari smiler og fjoller. De skal uden tvivl på oplevelse  sammen. De er sjove og griner meget. Nu kom endnu en indisk dame, der havde været ude og købe noget. Da hun viser det til de andre, er det helt klart, at hun har købt det forkerte, og de griner højlydt igen. Det smitter, når man bare sidder i en lufthavn og ser på mennesker.

Jeg kan høre alle mulige sprog og dialekter. Jeg kan høre børn, der er temmelig bestemte, temmelig trætte og temmelig søde. Det er en stor sammensmeltet mængde af mennesker, der alle skal et sted hen.

Det vigtige er at vi alle er connected via spirit. Den store kollektive samhørighed, vi har, gør, at alle er forskellige, og alle er ens, når man sidder her i lufthavnen. I alle mine år på jorden har jeg altid tænkt, at alle var her for at lære, for at blive klogere og for at leve i kærlighed med andre. Det bliver så åbenlyst, når man ser mennesker, som jeg gør i en lufthavn. Alle har deres vej og deres fly til flere oplevelser og læring. Hvilken en smuk mandag morgen at se på mennesker i en lufthavn i London.

Du kan måske også lide