Intuitiv øvelse 1

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet.

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af. Svaret kommer mandag den 17. august

 

 

Du kan måske også lide

23 comments

 1. Der gik en meget ubehagelig følelse igennem mig, da jeg så billedet. Jeg kan ikke forklare hvorfor, og jeg kan heller ikke svare på alle spørgsmålene – men her kommer mit bud – mine umiddelbare tanker.
  Hun er en lidt genert person
  Jeg får ikke nogen fornemmelse af, om jeg kan stole på hende
  Jeg kan lide hendes smil og lidt generte udtryk
  Jeg kunne måske tænke, at hun er lidt kedelig
  Jeg har en fornemmelse af, at hun er død eller måske forsvundet i forbindelse med en forbrydelse (måske har jeg bare læst for mange krimier)
  Jeg tror hun var elsket, men ensom
  Studerende

  1. Jeg tænker kreativ, ensom i hjertet, alene med store ting. Af følelser får jeg en enorm omsorg, at hun trænger til at blive passet på. Og så får jeg ordet sex ind????
   Og afdød????

 2. Hun har været udsat for overgreb på et tidspunkt i sit liv… Hun stoler ik på nogen og har svært ved at udvise sympati for sin omverden… Hun ville være en som jeg ik ville vide hvor jeg havde…

 3. Det er en stålsat og “fanden-i-voldsk” dame, der går målrettet efter det hun vil. Jeg tror, at hun har kæmpet en del i livet og er nået langt …
  Jeg tror, at hun har været elsket på afstand, men ensom tæt på. Hun har skabt ting (kreativt, forskning el. lign) og har været “foregangskvinde” på en eller anden måde. Hun tager beslutninger med hjernen mere end følelserne. Jeg får en følelse af at hun er loyal og retfærdig … men jeg ville alligevel ikke stole på hende?! Måske jeg bliver i tvivl om, om hun er loyal overfor andre end sig selv? Om målet helliger alle midler …

 4. Jeg ser en person med meget energi. Personen udstråler varme, åbenhed til andre personer. Jeg oplever det er en person med overflod til at ville give fra sig. Kernen i midten er der energien bliver dannet fra og uendeligt.
  Personen hjælper andre. Jeg ser lige nu ikke bekymring, energien flyder bare ud i verden. Sålænge der heletiden bliver fyldt op er det godt.
  Hvis der kommer noget ivejen,- skal der renses ud fra hjertet , så der kan komme balance igen.
  Personen har viden og ved der skal gøres i verden. Vedkommende tager et skridt af gangen. Du kan altid stole på personen, mangler du hjælp så kan du regne med en kontakt fra personen på den ene eller anden måde. Der ligger bag al den energi og varme nok meget lidelse som er blevet transformeret til en ny tilstand og bevidsthed.

 5. Hvad for en type person er det?
  En handlekraftig kvinde, der godt kunne stå ved sig selv. Let til smil og meget kreativ.
  Er det en person du kan stole på?
  Ja, generelt set tænker jeg det er en der kan stoles på.
  Hvad for følelser får du ind om personen?
  Nysgerrighed. Følsomhed.
  Hvordan døde personen?
  Får jeg ikke noget ind omkring. andet end en trykken for brystet og en klump i halsen.
  Hvad lavede personen?
  Har indtryk af at hun levede af at kommunikere. Ikke som journalist, men mere som skuespiller.
  Var personen elsket?
  Ja, tror hun var elsket. På flere niveauer.

 6. Jeg tænker nok mest på en bestemt person synes ikke jeg får noget ind som sådan måske jeg er for træt til at fokusere. Men jeg vil ikke sige hvem jeg tænker på når jeg ser billedet men umiddelbart en kreativ person som er handlingsfast.

 7. Det er altså hårdt, at vi skal vente næsten en hel uge med at høre den “sande” historie.

 8. Med det samme kommer der tårer frem i mine øjne, bliver berørt, føler med hende. Hun ville så gerne være glad, men der er noget der overskygger. Tungt og svært sind til tider, sprælsk på andre tidspunkter, andre har svært ved at acceptere hende som den hun er. Passer ikke ind på den tid hvor hun lever. Får ondt af hende. Der er grunde til hun handler som hun gør. Det har ikke været et nemt liv. Er i tvivl om hun er født med et udfordrende sind, eller det er omgivelserne der er skyld i det.

 9. Jeg får gåsehud,og får hjertebanken.mærker sorg,føler hun er død ved selvmord,at hun var en form for lærer,hun følte sig ikke elsket,havde et svært sind.hun havde en søster og en hund? Jeg ville umiddelbart ikke stole på hende, føler at hun manipulere.

 10. Hun har nogen uhyggelige øjne. Hun døde i en bilulykke, blev myrdet eller begik selvmord.
  Når man kigger på hendes mund ligner det at smilet bliver større …?
  Hun har gjort ALT for at nå sine mål – intet måtte stå i vejen! Hun har ikke gjort så mange gode ting i sit liv – hun var nok lidt ond.
  Hun var ensom. Jeg ville ikke stole på hende!

 11. Jeg tænker:
  meget usikkert eller meget beregnende type. Der er noget i hendes blik, der er særpræget.
  Nej, jeg turde ikke stole på hende.
  Hun var elsket, ja, men hun var ikke selv klar over det.
  Profession: hun lavede noget, der var atypisk for kvinder i hendes tid. Skuespiller er det første, der popper op i mit hoved, men det føles lidt forkert.
  Hun døde på en træls måde: brand eller drukneulykke, måske kombineret på en måde.

 12. Jeg tænker noget med teater, måske en af datidens skuespillerinder, der er selvsikker på scenen men privat en usikker/følsom sjæl og mord/selvmord.
  En uge er lang tid og vente, men det er en sjov udfordring 😀

 13. Jeg får ord ind og billeder:
  Egenrådig, kompromisløs, sig selv nærmest, stærk og har haft et hårdt liv. Ingen børn. Er naiv, nogen har narret hende, brændt barn skyer ilden…
  Hun hjælper folk. Går fra hjem til hjem, sikkert jordemoder. Afholdt i lokalområdet, men ikke rigtig elsket.
  Død om aftenen, skal skynde sig, dumdristig, går gennem isen.

 14. Umiddelbart mærker jeg en toldmodig og kærlig person… Men hun virker tynget.. Underkuet.. Det virker som en form for undertrykkelse, som hun ikke er glad for.. Beskyttende for sine kære..
  En lang og slidende sygdom tog hendes kræfter. Og til sidst livet. Virker som vejrtrækningsbesvær, og et dårligt hjerte… Omverdenen ville måske være skeptisk i forhold til tillid.. Men de som kendte hende, var aldrig i tvivl om hendes loyalitet og støtte….

 15. Ignorerede følelsen første gang jeg så billedet, men den kom igen anden gang jeg så billedet. Det er som om jeg bliver kvalt. Lungerne gør ondt. En stor klump i halsen og det trykker i hovedet.
  Det første ord der falder mig ind er ellers mild.

 16. Hvor er i bare seje!! Det er så skønt at se hvad folk får ind og jeg glæder mig helt enormt til at vise jer hvem det er 🙂

 17. En kølig dame, som går efter det hun vil have. Bestemt er hun også, hun vil fremad, og gerne op ad, og er ikke så bange for at bruge ufine metoder, eller at misbruge andre lidt (måske meget) for at komme derhen. Hun kan derfor virke kold og beregnende på andre. Neden under alt det hele, er der en sårbar forvirret, og svigtet sjæl. Tænker at hun har skullet klare sig selv tidligt, svigt (eller fravær af omsorg) fra forældre, men måske også misbrug hos forældre. Hun har fet tæsk/blevet slået, og er muligvis også oplevet fysiske sexuelle overgreb. hun bærer på sorg over dette, på sorg over måske mistet barn eller manglende evne til at blive gravid. Lavt selvværd pga af sår på sjælen, men har fundet sejr og glans i sit virke. Er virkeig dygtig til hvad hvad hun gør, det lindrer smerterne i hjertet.

 18. Stålfast kvinde. Ingen børn. Ensom, men ikke uden venner. Hun har noget fanden i volskhed over sig. Hun fortalte ingen om sine inderste følelser, hun beholder lidt af det mystiske over sig, gennem hele hendes liv. Hun var arbejdsom, men også en på en måde forgangskvinde. Får lyst til at drikke en kop kaffe med hende, og alligevel bakse hende en på hovedet. Der er noget beregnende over hende
  Hvorledes hun gik bort, ved jeg ikke