Julekalender dag 6

Julekalender dag 7

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 5.

Vinderen er Christina

Vi har købere på hånden til vores hus, dog skal de ha solgt deres lejlighed inden købet kan gennemføres. Vi er i syv sind om vi skal købe lejligheden bare for at komme videre herfra, og nu hvor der er dukket et sted op vi virkelig kan se os selv fremadrettet er spørgsmålet endnu større.
Hvad skal der ske, får vi snart solgt og hvordan?

Mit svar:

Jeg får et rungende NEJ til at købe lejligheden. Fremadrettet skal jeres hus nok blive solgt, men ikke ved at i køber noget andet. Jeg kan ikke sige en dato, men får at vide, at det er som om “noget” først skal falde på plads og det er det i venter på. Det sted i skal bo, skal først sættes til salg.

 

Du kan måske også lide

7 comments

 1. kære Alicia
  Hvis jeg vinder i julekalenderen så vil jeg gerne have svar på følgende: Kommer jeg til at lære mine arbejdsopgaver og vil jeg blive glad for den stilling? (er startet den 1. december i en deltidstilling og i dag føler jeg at det er helt håbløst)
  Er virkelig ked af det i dag..
  Knus fra en usikker sjæl som så gerne vil høre til..

 2. Hvor skal jeg hen med mit liv? Synes der er flere muligheder, men jeg bliver i tvivl? Har spirit noget de vil sige til mig?

 3. Hej Hej mit spørgsmål er om jeg skal tage psykoterapeut uddannelsen og hvornår og om økonomien kan holde til det ??

 4. Er der et godt råd til mig, hvornår sker der ændringer i den hverdag jeg har nu. Knus og kram til Alicia

 5. Jeg vil rigtig gerne vide om der er en bagvedliggende årsag til miskommunikation mellem min mand og mig, og om vi kan finde en vej til en fredelig juletid (og fremtid)?

 6. Bliver min mand fyret fra sit arb. i lufthavnen? Det føles som om de gør ALT for at få ham “ud af vagten.
  Det tager meget på ham og resten af vores lille familie.?